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Alternativas culinarias utilizando la carne de cuy para la empresa Señor Cuy Riobamba
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2013-04-10)
At the present research, the proposed new culinary choices, using “cuy” meat for the company “Ms. Cuy.” The production and tasting of the dishes are made at the Company “ Ms. Cuy” From Riobamba city. It consisted in the ...
La Alimentación de Colores una Nueva Alternativa para Niños/as Riobamba 2011
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2012)
The present aimed to design dining options, favoring the use of colors as an option to encourage children the consumption of healthy foods. The research was conducted with 80 parents and kinder garden’s children Little ...
Alternativas Gastronómicas con Alimentos que Producen las Comunidades Beneficiarias de la Fundación Marco. Provincia de Chimborazo 2012
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2013-02-22)
The objective of the research is to promote the consumption of gastronomic alternatives with foods that are produced in the beneficiary communities of the MARCO Foundation in the province of Chimborazo. by means of surveys ...
Diseño de un dispositivo electrónico de comunicación alternativa-aumentativa para estudiantes con discapacidad intelectual en el centro de educación alternativa Mururata
(2016)
El presente trabajo alude a las problemáticas que presentan las poblaciones con Necesidades Educativas Especificas, en cuanto al desarrollo de las competencias comunicativas. Se considera relevante el contexto en el que ...
Investigación en producción para el desarrollo de alternativas tecnológicas: El caso de maíz en la provincia de Loja
(Guayaquil, EC: Universidad de Guayaquil, Facultad de Ingeniería Agronómica, Carrera de Ingeniería Agronómica, 1981. 77 p., 2017)
Alternativas gastronómicas de pastelería y repostería a base de técnicas de la cocina molecular en la ciudad de Riobamba
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2015)
The present investigation is of experimental type, it proposes: to design alternative gastronomic of pastry shop and confectionery with the help of technical of the molecular kitchen in the city of Riobamba; privileging ...