Mostrando ítems 1-10 de 609
La coca como una alternativa económica al desarrollo alternativo
(2015-11-26)
El cultivo de hoja de coca y la depauperada situación económica de nuestro país han producido lo que se ha venido en llamar el complejo coca/cocaína, este complejo económico ilegal ha creado fortunas incalculables y produce ...
Elaboración de Salchicha Tipo Vienesa con Carne de Rana como Producto Alternativo, Riobamba 2011
(2013-05-18)
En el Centro de Producción de Cárnicos de la Escuela Superior Politécnica de Chimborazo ubicada en la ciudad de Riobamba en la Panamericana sur Km 1 ½ se “elaborosalchicha tipo Vienesa con carne de rana como producto ...
Diseño de un Crudo que Permita la Utilización de Neumáticos Usados como Combustible Alternativo en la Empresa Cemento Chimborazo
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2013-07-18)
To design a crude oil (limestone and clay mixture) that allows the use of used tires as an alternative fuel in the company Cemento Chimborazo C.A. The analytical method used was based on the characterization of the tire ...
Preparación de Chorizo Ahumado con Pulpa de Pangora como Producto Alternativo para la Gastronomía Ecuatoriana. 2010
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2011)
Experimental research is a completely randomized design in the preparation of smoked chorizo pangora pulp, using as raw material, pork and lard, beef and pulp pangora in the formula of smoked sausage, with five treatments ...
Elaboración y Valoración Nutricional de Tres Productos Alternativos a Base de Mashua para Escolares del Proyecto Ruma Kawsay.
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2010)
The analysis of the nutritional and sanitary quality of the sweetened mashua was carried out; To produce three products: biscuit, ice cream, jam; Each with three different formulations with their respective witnesses for ...
Elaboración y Valoración Nutricional de Tres Productos Alternativos a Base de Cebada para Escolares del Proyecto Runa Kawsay
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2011-06-09)
The nutritional potential of barley was determined for the preparation of three barley-based products: cookie, bar and confectionery, each with their respective controls, for schoolchildren of the "Runa Kawsay" project of ...
Elaboración y Valoración Nutricional de Tres Productos Alternativos a Base de Oca ( Oxalis tuberosa ) para Escolares del Proyecto Runa Kawsay
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2011-06-09)
The nutritional potential of the oca was determined for the preparation of three products based on oca: ice cream, cookies, and confectionery, each with their respective witnesses, for schoolchildren of the "Runa Kawsay" ...