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Mostrando ítems 1-10 de 9857
Estudio de la cultura gastronómica del cantón Lago Agrio, y elaboración de una guía gastronómica 2014
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2016)
This research we carried out in order to make known Gastronomy in Lago Agrio , Sucumbíos province to promote their culture, believes, and customs accompanied by unique experiences In culinary arts by the region. Many ...
Construcción de plazoleta gastronómica en el Distrito Turístico, Cultural E Histórico-Santa Cruz de Mompox
(Universidad del MagdalenaFacultad de IngenieríaEspecialización en Gerencia de Proyectos de Ingeniería, 2022)
Estudio de mercado para el diseño de un restaurante de Comida Internacional tipo Buffet
(Universidad de Guayaquil: Facultad de Comunicación Social, 2019-09)
La presente investigación se realizó con el propósito de estudiar el mercado de servicios gastronómicos de Guayaquil, describir la demanda y cuáles son sus expectativas frente a los servicios que reciben.
Se contó con ...
La carne de avestruz, la utilización de sus cortes en preparaciones gastronómicas gourmet con mayor aceptabilidad
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2014-11-19)
This research aims to develop simple and easy preparations using a little-known meat in the Ecuadorian kitchen. In this research we will try to provide people with ostrich meat preparations because nowadays they look for ...
Registro de la cultura gastronómica del cantón Pablo Sexto, provincia de Morona Santiago como patrimonio cultural inmaterial 2016
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2017)
This research aims to: develop a food culture record from Pablo Sexto Canton in Morona Santiago province as intangible cultural heritage; documenting the food traditions, as well as demonstrating the cultural and traditional ...
Propuesta Gastronómica para la Innovación de la Carta en la Marisquería “Brisa Marina”, Riobamba 2012
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2012-07-25)
A gastronomic study with descriptive design was created for the innovation of menus for the Brisa Marina seafood restaurant in Riobamba, Ecuador. A sample survey, consisting of 134 potential customers, indicated acceptability ...
Elaboración de alternativas gastronómicas a base de manjar con licor para la utilización en postres
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2014-06-27)
This investigation aims at elaborating gastronomic alternatives based on manjar de leche with liquor for desserts. Descriptive and experimental this investigation based on manjar de leche features was used. Three different ...
Registro de la cultura gastronómica del cantón Mocha provincia de Tungurahua. 2015
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2016-07-23)
The present research proposes to prepare a register of the gastronomic culture of !he Cantón Mocha, province of Tungurahua; with duration of six months. During the course of processing a randomized study was used with the ...
Desarrollo de una guía gastronómica de la provincia de Esmeraldas
(2019-01-23)
The goal of this intervention research was to create a gastronomic guide of the province of Esmeraldas. This case study used quantitative analysis through technical cards as instruments, where all the processes, gastronomic ...