Cambiar navegación
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentación
Países
Instituciones
Participa
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
últimos ingresos
Inicio
Ecuador
Universidades
Universidad Técnica de Ambato (Ecuador)
últimos ingresos
Inicio
Ecuador
Universidades
Universidad Técnica de Ambato (Ecuador)
últimos ingresos
Universidad Técnica de Ambato (Ecuador): últimos ingresos
Mostrando ítems 21-40 de 78
TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT OF AN AGAVE DISTILLATE ADDED WITH BLUEBERRY AND APPLE AS MIXERS
Ruíz Fonseca, María Fernanda; Jacinto, Carla Patricia Plazola; Márquez Lemus, Mario; Pineda Camacho, Gabriela
Perfiles aromáticos de aceites esenciales de cuatro variedades de albahaca en taiwán y estudio preliminar de su sensación aromaterapéutica
Lu, Yun-Ju; Tai, Chih-Ho; Alcívar Espín, Roberto Andrés
Establecimiento de un consorcio bacteriano nativo degradador de crudo Napo
García, Mario; Rosero, Gustavo; Cerda-Mejía, Liliana; Koch Kaiser, Alma
EDIBLE LEPIDOPTERANS: PAST, PRESENT AND FUTURE
Hernández-Ramírez, Angélica María
Efecto de la temperatura en la cristalización de películas de perovskita-ch3 nh3 pbi3 -xclx
Cabrera, Daniel
Effect of bee honey concentrations on the production of a canned in syrup with pitahayas fruit (Hylocereus undatus) and (Cereus ocampis)
Zambrano Vélez, María Isabel; Vera Arteaga, Teddy Alfredo; Muñoz Cedeño, María Lissette; Zambrano Delgado, David Alejandro
PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL EVALUATION OF THE EXTRACTION OF OCA FLOUR BY THE OPEN TACHO METHOD
Caicedo, Dayana
FOOD CONTAMINATION BY POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS: IMPACT ON PUBLIC HEALTH AND LEGISLATION IN MEXICO
Reyes, Héctor; Montes, Julio; Cabrera, Alberto
Principios activos de origen biológico para favorecer la inocuidad en frutas y hortalizas.
Chimborazo, Sara Sisa; Quille, Daniela; Sánchez, Estefanía; Jácome Pilco, Carlos
DETERMINANT SYSTEM FOR THE CALCULATION OF TWO INGREDIENTS IN THE FORMULATION OF CONCENTRATED FOODS.
Montilla Escorcha, Renny José
Biotecnología del kéfir: una revisión sobre las aplicaciones y sus perspectivas futuras
Cadme Vázquez, Mauro Emiliano; Koch, Alma
Formulation and physicochemical and sensory characterization of an Andean Carchense flavored semi-mature cheese
Manríquez, María José; Orbe, Juan Pablo; Parra, Jeniffer; Pinchao, Nataly
Evaluation of edible film formulations of Nostoc sphaericum applied in the preservation of strawberries
Seguil Mirones, Carlos Guillermo; Mendoza Falcon, Zayuri Kantu; Casimiro Soriano, Enzo Martin
TECHNOLOGIES FOR THE DEVELOPMENT OF BIOPOLYMERS, AS AN ALTERNATIVE IN THE SUBSTITUTION OF PLASTIC (PET)
Alucho-Pasto, Josselin; Ramos, Sonia Graciela; Saltos-Segura, Diego
Estudio de extracción de polifenoles de thalassia testuidum
Henry, Y.; Hernández Navarro, Yoel; Fernández, Danae; López Hernández, Orestes; Esquijarrosa, J.; Laguna, A
BIO-PACKAGES FOR THE FOOD INDUSTRY FROM NANO-COMPOUNDS AND NATURAL POLYMERS
Vizuete García, Ricardo; López Villacis, Isabel Cristina; Delgado Ramos, Andrea Verónica; Sánchez López, Giannine Alexandra
Evaluation of the antioxidant activity of the content of microencapsulated blackberry anthocyanins (Rubus glaucus).
Bastidas Bastidas, Vanessa; López Hernández, Orestes; Hernández Navarro, Yoel
Volatilidad Simétrica o Asimétrica en el mercado ecuatoriana de la papa
Jacome, Andres Renato; Lozada Cherrez, Byron Rodrigo
Efectos de técnicas de vinificación en los vinos tintos para consagrar de uva cabernet sauvignon
Chuma, William; País, José; Cuaran, Milton; Trujillo, Luis; Yépez, Lucía; de la Vega, Juan Carlos; Espín, Rosario; Núñez, jimmy
Obtención de un medio enriquecido en proteínas a partir de residuos de papa (solanum tuberosum) por fermentación microbiana
Apunte, D; Fernández, Danae; López, Orestes
EXPLORAR POR
Instituciones
Fecha
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Explorar en Red de Repositorios
Países >
Tipo de documento >
Fecha de publicación >
Instituciones >