Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 17
Effect of the addition of rabbit meat on the technological and sensory properties ofermented sausage
(2020-06-01)
Rabbit meat has a low-fat content when compared to other meat traditionally used as raw material in the processing of fermented sausages. In addition, it has high levels of essential amino acids in its composition. Thus, ...
Caracterización de carne de conejo y producción de salchicha
(Universidad de Sucre, 2011-07-18)
Utilización de la carne de conejo y pollo en la elaboración de salchicha Frankfurt
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2005)
A Frankfurt sausage with chicken and rabbit flesh by combining 60%: 20%;
40%:40%; and 20%: 60% whit five repetition mechanism each one, distributed
by following a design at random was elaborated in Meat Production Center ...
Evaluación de las características fisicoquímicas y sensoriales de un jamón de carne de conejo (oryctolagus cuniculus) con adición de omega 3
(Universidad de La Salle. Facultad de Ingeniería. Ingeniería de Alimentos, 2016)
Determinación de los sistemas de comercialización del conejo y sus formas de consumo en los principales mercados de Riobamba.
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2018)
The present work was carried out in the main markets of the city of Riobamba in the province of Chimborazo. The experimental results that were obtained were subjected to the following statistical analyses: mean, standard ...
La carne de búfalo en la elaboración de embutidos
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2021-07-28)
This research regarding the use of buffalo meat for both, direct consumption and in processed products was based on information obtained from different sources. Bromatological and sensory analyzes were carried on sausages ...
Propuesta de elaboración de curados y embutidos con base en cuy, conejo y borrego
(2018)
The aim of this research is developing craft sausages and cure meat using guinea pig, rabbit, and sheep meat. The innovation of the project is presented in the techniques used to develop the products. Natural casings in ...
Estudio de factibilidad técnica y económica para la producción de embutidos de carne de conejo.
(Ecuador: Latacunga: Universidad Técnica de Cotopaxi: UTC., 2022)
Análisis sensorial de salchichas de tilapia roja (Oreochromis sp.) con adición de harina de lombriz (Eisenia foetida)
(Universidad de los Llanos, 2017-07-16)
Una de las principales necesidades de los seres humanos, relacionada con su alimentación, es la ingesta de proteínas de alta calidad. La producción de dicho nutriente, a nivel mundial, cada vez es más escasa y costosa. En ...