Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 55
Guía para la aplicación de técnicas de presentación y montaje en platos de cocina de autor
(2019-03-18)
This intervention project has as main objective the application of different presentation and setting up techniques pf thirty author cuisine dishes. Lately, the gastronomy has not only evolved in flavor but also in technique ...
Montaje y estructura de platos
(Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, 2013)
Aplicación del concepto food design a la gastronomía cuencana y aplicación a un menú tradicional
(Universidad de Cuenca, 2013-11-11)
Desmontaje y montaje de acoplamiento de platos
(Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)Dirección Nacional. División industrial, 2019)
Proyecto de implementación de un resto bar grill con cortes y términos del genero cárnico para la ciudad de Riobamba, provincia de Chimborazo 2018
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2019-03-19)
This qualification work degree project proposes to carry out a feasibility study for the implementation of a Resto Grill Bar at the Chimborazo province, Riobamba city through a descriptive type investigation is intended ...
Estudio de factibilidad para la creación de un restaurante de cocina creativa en el cantón Guano, provincia de Chimborazo, 2017
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2018-03-23)
The present venture proposes to conduct a feasibility study for the creation of a creative cuisine restaurant in Guano canton, through a descriptive and field research, that allows going to the place where the restaurant ...