Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 38
Optimización del uso de la harina de quinua (chenopodiumquinoa) como sustituyente parcial de proteína en la elaboración del chorizo ahumado
(2016)
This previous job has its objetive to develop smoked sausage with some different percentages of flour of quinua (Chenopodium quinoa) like addition to indicate which is the most appropiated count of to let us to increase ...
Análisis del efecto antioxidante de diferentes concentraciones del ají escabeche (Capsicum Baccatum l.) sobre chorizo ahumado
(2017)
The objective of this research is to determine the antioxidant effect of the Peruvian Yellow Chile Pepper on the fat of cooked-smoked chorizo. Four treatments were done, a control elaborated with sodium erythorbate, and ...
Elaboración y evaluación de tres tipos de chorizo fino de pescado (bagre) ahumado y precocido
(Universidad de La Salle. Facultad de Ingeniería. Ingeniería de Alimentos, 1999)
Preparación de Chorizo Ahumado con Pulpa de Pangora como Producto Alternativo para la Gastronomía Ecuatoriana. 2010
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2011)
Experimental research is a completely randomized design in the preparation of smoked chorizo pangora pulp, using as raw material, pork and lard, beef and pulp pangora in the formula of smoked sausage, with five treatments ...
Aplicación del diseño de mezclas en la elaboración de chorizo ahumado utilizando carne de alpaca (Lama pacos) y carne de cordero (Ovis aries)
(Universidad Nacional Agraria La Molina, 2017)