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Mostrando ítems 1-10 de 228
¿Están subvencionados los aceites vegetales argentinos?
(Universidad del Pacífico. Centro de InvestigaciónPerú, 2001)
The peruvian producer of vegetal cooking oil are trying to deter the entry of imports coming from Argentina, claiming that these products have a 10% subvention from the Argentinian Government and that this subsidy allows ...
¿Están subvencionados los aceites vegetales argentinos?
(Universidad del Pacífico. Centro de Investigación, 2001)
The peruvian producer of vegetal cooking oil are trying to deter the entry of imports coming from Argentina, claiming that these products have a 10% subvention from the Argentinian Government and that this subsidy allows ...
¿Están subvencionados los aceites vegetales argentinos?
(Universidad del Pacífico. Centro de Investigación, 2001)
The peruvian producer of vegetal cooking oil are trying to deter the entry of imports coming from Argentina, claiming that these products have a 10% subvention from the Argentinian Government and that this subsidy allows ...
Composición química de aceites de avellanas y nueces producidos en la Norpatagonia
(EEA Valle Inferior, INTA, 2022-05-13)
Oportunidad comercial para la exportación de Aceite de Sacha Inchi a mercados internacionales
The objective of this article is to identify the commercial opportunity for the export of Sacha Inchi oil to international markets, it is based on the consumption trends of products that benefit human health, the use of ...
Perfil de ácidos grasos en aceites de cocina de mayor venta en Medellín-ColombiaProfile of fatty acids in the most sold cooking oils in Medellin-Colombia
(Universidad de Antioquia, Escuela de Nutrición y DietéticaMedellín, Colombia, 2018)
Síntesis de resinas alquídicas a partir de aceites de higuerilla, de palma y de fritura, mezclados con aceite de sojaSynthesis of alkyd resins from castor oil, from palm oil and from frying oils, mixed with soybean oil
(Centro de Información TecnológicaProcesos Químicos IndustrialesLa Serena, Chile, 2022)
Estabilidad oxidativa de blends de aceite de chía con aceites vegetales no tradicionales
(Editorial UMaza, 2018)
Estabilidad oxidativa de blends de aceite de chía con aceites vegetales no tradicionales
(Editorial UMaza, 2018)