dc.creatorAna L. Valencia
dc.creatorJorge Saavedra-Torrico
dc.creatorInés Marlene Rosales
dc.creatorJohanna Martiz
dc.creatorAlonso Retamales
dc.creatorAndrés Link
dc.creatorGil Montenegro, Pilar Macarena
dc.date.accessioned2024-03-04T17:01:34Z
dc.date.available2024-03-04T17:01:34Z
dc.date.created2024-03-04T17:01:34Z
dc.date.issued2022
dc.identifier10.3390/horticulturae8121121
dc.identifierhttps://doi.org/10.3390/horticulturae8121121
dc.identifierhttps://www.mdpi.com/2311-7524/8/12/1121
dc.identifierhttps://repositorio.uc.cl/handle/11534/83608
dc.languageen
dc.rightsacceso abierto
dc.titleUnveiling the Predisposing Factors for the Development of Branch Canker and Dieback in Avocado: A Case of Study in Chilean Orchards
dc.typeartículo


Este ítem pertenece a la siguiente institución