dc.creatorInstituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
dc.creatorMinisterio de Agricultura (Jamaica)
dc.date.accessioned2020-07-13T19:28:12Z
dc.date.accessioned2023-03-09T19:06:26Z
dc.date.available2020-07-13T19:28:12Z
dc.date.available2023-03-09T19:06:26Z
dc.date.created2020-07-13T19:28:12Z
dc.date.issued1994-12
dc.identifier0534-5391
dc.identifierhttps://repositorio.iica.int/handle/11324/10762
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/6099616
dc.description.abstractThe costs presented in this publication correspond to the costs of labour and inputs directly used in the production of the crop (variable cost).
dc.languageen
dc.publisherIICA
dc.subjectSistemas de producción
dc.subjectManejo de fincas
dc.subjectCultivos alimenticios
dc.subjectHortalizas
dc.subjectZanahoria
dc.subjectGuisante
dc.subjectCalabaza
dc.subjectCamote
dc.subjectCocos nucifera
dc.subjectJamaica
dc.titleCost of production of food crops: portland
dc.typeInforme


Este ítem pertenece a la siguiente institución