dc.creatorTabur, N
dc.creatorForsythe, W
dc.date.accessioned2022-07-08T04:16:36Z
dc.date.accessioned2022-10-20T13:04:01Z
dc.date.available2022-07-08T04:16:36Z
dc.date.available2022-10-20T13:04:01Z
dc.date.created2022-07-08T04:16:36Z
dc.date.issued1985-10
dc.identifierhttps://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/11852
dc.identifieropenAccess
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4546904
dc.languageen
dc.publisherInstituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
dc.relationTurrialba; Vol. 35, no. 4
dc.subjectSUELO
dc.subjectFACTORES EDAFICOS
dc.subjectMAQUINARIA DE LABRANZA
dc.subjectCOMPACTACION DEL SUEL
dc.subjectPROPIEDADES FISICOQUIMICAS
dc.subjectESTRATO VEGETAL
dc.subjectPRODUCCION VEGETAL
dc.subjectZEA MAYS
dc.subjectMANIHOT ESCULENTA
dc.subjectIPOMOEA BATATAS
dc.subjectRENDIMIENTO
dc.subjectCOSTA RICA
dc.titleThe effect various methods of land preparation on soil resistence to penetration and yield of corn (Zea mays L.), cassava (Manihot esculenta Crantz) ans sweet potato (Ipomoea batatas L.) in association. II. Effect on yield
dc.typeArtículo


Este ítem pertenece a la siguiente institución