dc.creatorUrquiaga Reus, Inés
dc.creatorGuasch Castro, Viviana
dc.creatorMarshall Rivera, Guillermo
dc.creatorSan Martin, Alejandra
dc.creatorCastillo Valenzuela, Oscar
dc.creatorRozowski Narkunska, Samuel Jaime
dc.creatorLeighton Puga, Federico
dc.date.accessioned2021-07-21T13:11:43Z
dc.date.available2021-07-21T13:11:43Z
dc.date.created2021-07-21T13:11:43Z
dc.date.issued2004
dc.identifier10.4067/S0716-97602004000200012
dc.identifier0717-6287
dc.identifier0716-9760
dc.identifierS0716-97602004000200012
dc.identifier2-s2.0-4944243261
dc.identifierhttps://doi.org/10.4067/S0716-97602004000200012
dc.identifierhttps://repositorio.uc.cl/handle/11534/61024
dc.identifierWOS:000224112200012
dc.languageen
dc.rightsacceso abierto
dc.titleEffect of Mediterranean and occidental diets, and red wine, on plasma fatty acids in humans. An intervention study
dc.typecomunicación de congreso


Este ítem pertenece a la siguiente institución