dc.creatorGodoy, Liliana
dc.creatorGarcía, Verónica.
dc.creatorPeña, Rubén.
dc.creatorMartínez Fernández, Claudio.
dc.creatorGanga, María Angélica.
dc.date.accessioned2019-08-07T13:51:10Z
dc.date.available2019-08-07T13:51:10Z
dc.date.created2019-08-07T13:51:10Z
dc.date.issued2014
dc.identifier10.1016/j.foodcont.2014.03.041
dc.identifier0956-7135
dc.identifierhttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84900793425&partnerID=MN8TOARS
dc.identifierhttps://repositorio.uc.cl/handle/11534/23643
dc.languageen
dc.relationFood Control, vol. 45 (nov. 2014), pp. 81-86.
dc.rightsacceso restringido
dc.subjectBrettanomyces
dc.subjectWine
dc.subjectDekkera bruxellensis
dc.titleIdentification of the dekkera bruxellensis phenolic acid decarboxylase (PAD) gene responsible for wine spoilage
dc.typeartículo


Este ítem pertenece a la siguiente institución