Considering nutrition in National Forestry Programmes. Formulation, implementation and revision of National Forestry Programmes
dc.contributor | Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación | |
dc.date | 2018-09-25T17:41:51Z | |
dc.date | 2018-09-25T17:41:51Z | |
dc.date | 2012-07-20 | |
dc.date | 1996 | |
dc.date.accessioned | 2020-09-21T14:56:22Z | |
dc.date.available | 2020-09-21T14:56:22Z | |
dc.identifier | https://bibliotecadigital.infor.cl/handle/20.500.12220/20109 | |
dc.identifier.uri | http://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/3158514 | |
dc.description | 34 páginas | |
dc.language | Inglés | |
dc.publisher | FAO | |
dc.subject | CONCIENCIA SOCIAL | |
dc.subject | HOGARES | |
dc.subject | PLANIFICACIÓN NACIONAL | |
dc.subject | PRODUCCIÓN ALIMENTARIA | |
dc.subject | PRODUCTOS FORESTALES NO MADEREROS | |
dc.subject | RECURSOS ALIMENTARIOS | |
dc.subject | RECURSOS FORESTALES | |
dc.subject | SEGURIDAD ALIMENTARIA | |
dc.title | Considering nutrition in National Forestry Programmes. Formulation, implementation and revision of National Forestry Programmes | |
dc.type | Monografías | |
dc.coverage | Roma, Italia |