dc.contributor | Pinto Romero, Viviana Alexandra | |
dc.creator | Martínez Jiménez, Ángel Felipe | |
dc.creator | Varela Bohórquez, Marcela Alejandra | |
dc.creator | Flórez Torres, Laura Vanessa | |
dc.creator | Jáuregui Camacho, Paula Andrea | |
dc.date.accessioned | 2019-04-05T11:56:12Z | |
dc.date.accessioned | 2019-11-21T18:26:59Z | |
dc.date.available | 2019-04-05T11:56:12Z | |
dc.date.available | 2019-11-21T18:26:59Z | |
dc.date.created | 2019-04-05T11:56:12Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier | http://repository.urosario.edu.co/handle/10336/19349 | |
dc.identifier.uri | http://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/3061844 | |
dc.description.abstract | The current global situation, highly complex, and with a myriad of issues at a social, environmental, economic, political and cultural level, has led society to the development of increasingly conscious consumption habits that are transversal to a higher purpose. Because of this situation, companies are in the mission of developing highly innovative business models that are oriented towards solving a wide range of uncertainties that afflict contemporary humanity. This is the case of Criollo Market, a food market that was born in order to give a boost to Colombian rurality, through a space in which the cultural heritage, gastronomy, and history of each of the regions of the country are intertwined to create a unique experience that allows the consumers to travel throughout Colombia without leaving a single place. | |
dc.language | spa | |
dc.publisher | Universidad del Rosario | |
dc.publisher | Administración de Empresas | |
dc.publisher | Facultad de Administración | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Abierto (Texto Completo) | |
dc.rights | EL AUTOR, manifiesta que la obra objeto de la presente autorización es original y la realizó sin violar o usurpar derechos de autor de terceros, por lo tanto la obra es de exclusiva autoría y tiene la titularidad sobre la misma.
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dc.source | reponame:Repositorio Institucional EdocUR | |
dc.source | instname:Universidad del Rosario | |
dc.source | Alagón, J. (2001). El Papel de las Pruebas de Concepto en el Lanzamiento de Nuevos Productos. Obtenido de http://segmento.itam.mx/Administrador/Uploader/material/Pruebas%20de%20Concepto.PDF | |
dc.source | Gray, D. (14 de julio de 2017). Empathy Map. Recuperado el 14 de marzo de 2019, de Gamestorming: https://gamestorming.com/empathy-mapping/ | |
dc.source | Neuberger. (2001). Universidad de Palermo . Obtenido de https://fido.palermo.edu/servicios_dyc/proyectograduacion/archivos/790.pdf | |
dc.source | Osterwalder, A., & Pigneur, Y. (2017). Generación de modelos de negocio. Un manual para visionarios, revolucionarios y retadores (Tercera ed.). (L. Vásquez, Trad.) Bogotá: Planeta Colombiana S.A. | |
dc.source | Alagón, J. (2001). El Papel de las Pruebas de Concepto en el Lanzamiento de Nuevos Productos. Obtenido de http://segmento.itam.mx/Administrador/Uploader/material/Pruebas%20de%20Concepto.PDF Gray, D. (14 de julio de 2017). Empathy Map. Recuperado el 14 de marzo de 2019, de Gamestorming: https://gamestorming.com/empathy-mapping/ Neuberger. (2001). Universidad de Palermo . Obtenido de https://fido.palermo.edu/servicios_dyc/proyectograduacion/archivos/790.pdf Osterwalder, A., & Pigneur, Y. (2017). Generación de modelos de negocio. Un manual para visionarios, revolucionarios y retadores (Tercera ed.). (L. Vásquez, Trad.) Bogotá: Planeta Colombiana S.A. Pigneur, A. O. (2017). Planeta de Libros. Obtenido de https://planetadelibrosuy0.cdnstatics.com/libros_contenido_extra/30/29730_1_Glosario.pdf | |
dc.source | Real Academia Española. (2019). Real Academia Española. Obtenido de https://dle.rae.es/?id=XSIC56Z | |
dc.subject | Desarrollo de producto | |
dc.subject | Innovación | |
dc.subject | Plaza gastronómica | |
dc.subject | Modelo de negocio | |
dc.subject | Impacto social | |
dc.title | Plaza gastronómica Criollo Market | |
dc.type | bachelorThesis | |