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Improved cure of bacterial vaginosis with single dose of tinidazole (2 g), Lactobacillus rhamnosus GR-1, and Lactobacillus reuteri RC-14: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial
(NATL RESEARCH COUNCIL CANADA-N R C RESEARCH PRESS, 2009)
Bacterial vaginosis (BV) is the most prevalent vaginal infection worldwide and is characterized by depletion of the indigenous lactobacilli. Antimicrobial therapy is often ineffective. We hypothesized that probiotic ...
Improved treatment of vulvovaginal candidiasis with fluconazole plus probiotic Lactobacillus rhamnosus GR-1 and Lactobacillus reuteri RC-14
(WILEY-BLACKWELL PUBLISHING, INC, 2009)
To determine the ability of probiotic lactobacilli to improve the treatment of vulvovaginal candidiasis (VVC) using a randomized, double-blind and placebo-controlled trial. Fifty-five women diagnosed with VVC by vaginal ...
Lactobacillus rhamnosus CRL1505 enhances systemic and respiratory innate immune response in immunocompromised malnourished mice
(Elsevier, 2013-08-13)
The effect of Lactobacillus rhamnosus CRL1505 on blood and bone marrow (BM) myeloid cells and their correlation with resistance against Streptococcus pneumoniae infection was evaluated in protein-malnourished mice. Repletion ...
Effect of Lactobacillus rhamnosus GR-1 and Lactobacillus reuteri RC-14 on the ability of Candida albicans to infect cells and induce inflammation
(WILEY-BLACKWELL PUBLISHING, INC, 2009)
Vulvovaginal candidiasis, a high prevailing infection worldwide, is mainly caused by Candida albicans. Probiotic Lactobacillus reuteri RC-14 and Lactobacillus rhamnosus GR-1 have been previously shown to be useful as ...
Efecto del uso de tópico del probiótico Lactobacillus rhamnosus SP1 en un modelo de caries in situ
(Universidad de Chile, 2019)
Los probióticos han sido ampliamente estudiados por sus efectos positivos sobre
la salud general. Sin embargo se ha investigado también el efecto que tienen en
la cavidad oral, interactuando con el microbioma oral, ...
Efecto del probiótico Lactobacillus rhamnosus SP1 de manera tópica, en la progresión de lesiones de caries de esmalte, en un modelo in situ
(Universidad de Chile, 2020)
La caries es una enfermedad que en la actualidad continúa siendo un problema de
salud para chile y el mundo. Pese a los esfuerzos de la comunidad científica por
conocer más sobre la etiología, curso de la enfermedad, y ...
Efecto del uso del probiótico Lactobacillus rhamnosus SP1 de forma tópica y sistémica en la progresión de lesiones de caries de esmalte, en un modelo in situ en la cavidad oral
(Universidad de Chile, 2020)
La caries dental es una de las enfermedades crónicas más prevalentes de las
personas en todo el mundo; las personas son susceptibles a esta enfermedad a lo
largo de su vida. La caries dental se forma a través de una ...
Efecto de una Mescla Probiótica (Lactobacillus Acidophilus y Láctobacillus Rhamnosus) en el Comportamiento <Productivo y en la Fisiología Digestiva de la gallina Ponedora (WHITE LEGORHON L33) de 24 a 36 Semanas de Postura
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2013-06-03)
En la Unidad Productiva Avícola del Instituto de Ciencia Animal (ICA), Provincia La Habana - Cuba. Se determino el comportamiento productivo y la fisiología digestiva de gallinas ponedoras de la raza white legorhon Línea ...
Supplementation with fruit and okara soybean by-products and amaranth flour increases the folate production by starter and probiotic cultures
(Elsevier Science, 2016-07-11)
The ability of two starter cultures (Streptococcus (S.) thermophilus ST-M6 and St. thermophilus TA-40) and eleven probiotic cultures (St. thermophilus TH-4, Lactobacillus (Lb.) acidophilus LA-5, Lb. fermentum PCC, Lb. ...
Evaluación de la inclusión de oligosacáridos de avena y Lactobacillus casei subsp. rhamnosus como probiótico en quesos frescos
(Bogotá - Ciencias Agrarias - Maestría en Ciencia y Tecnología de AlimentosUniversidad Nacional de Colombia - Sede Bogotá, 2019-11-25)
The aim of this study was to evaluate the inclusion of oat oligosaccharides in the formulation of fresh cheeses. In the first instance, two extraction methods of these compounds were evaluated. The first one was a conventional ...