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Mostrando ítems 1-10 de 11
Thermodynamic and Kinetic Studies of Glucose Mutarotation by Using a Portable Personal Blood Glucose Meter
(Slovensko Kemijsko DrustvoLjubljana, 2009)
MUTAROTATION-II - EFFECT OF CA AND CU IONS ON MUTAROTATION OF MANNOSE AND GALACTOSE
(Acad Brasileira De CienciasRio De JaneiroBrasil, 1978)
MUTAROTATION-I - EFFECT OF CU2+ AND CA2+ ON MUTAROTATION OF GLUCOSE
(Acad Brasileira De CienciasRio De JaneiroBrasil, 1978)
Mechanisms of Formation of Hemiacetals: Intrinsic Reactivity Analysis
(AMER CHEMICAL SOC, 2012)
The reaction mechanism of the hemiacetal formation from formaldehyde and methanol has been studied theoretically at the B3LYP/6-311+ +G(d,p) level. In addition to the study of the reaction between the isolated reactants, ...
A simple laboratory experiment to determine the kinetics of mutarotation of D-glucose using a blood glucose meter
(Amer Chemical SocWashingtonEUA, 2008)
Thermodynamic And Kinetic Studies Of Glucose Mutarotation By Using A Portable Personal Blood Glucose Meter
(Slovensko Kemijsko Drustvo, 2009)
Construcción y caracterización de un sistema de alta sensibilidad para la medición de rotación óptica para aplicación en la industria alimenticia
(2008-11-05)
RESUMEN: Muchos de los compuestos en alimentos procesados son ópticamente activos, debido a la
quiralidad de su estructura química. Si estos compuestos cambian de manera apreciable en su
concentración durante la producción ...