Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 347
The propagation of guava by forkert budding.
(Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2016., 2016)
Evaluación del comportamiento tecnológico de harina de guayaba (Psidium guajava L) como sustituto de la harina de trigo en un producto cárnico cocido tipo salchicha
(Universidad de La Salle. Facultad de Ingeniería. Ingeniería de Alimentos, 2017)
Manejo post-cosecha y comercialización de Guayaba (Psidium guajava L.)
(Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)Instituto de Recursos Naturales del Reino Unido (NRI), 2019)
Elaboración y evaluación nutricional comparativa de mermelada de guayaba (Psidium guajava) deshidratada frente a mermeladas casera e industrial
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2013-07-02)
The objective of this work was to elaborate and evaluate the nutritional value of dehydrated guava jam (Psidium guajava) versus fresh guava jam and industrialized guava jam (Facundo). The first step was to dehydrate the ...
Guayaba Psidium guajava L. Su cosecha y poscosecha en la cadena agroindustrial
(Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)Centro Agroindustrial, 2021)
Estudio del Proceso de Rehidratación de la Guayaba (Psidium guajava) Deshidratada.
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2012-07-27)
The study of rehydration of dehydrated guava (Psidium guajava) was carried out with the purpose of establishing the optimal rehydration parameters taking into account variables such as; temperature, time and best rehydrating ...
Aplicación de un subproducto del procesamiento de guayaba en un Ultisol, en presencia y en ausencia de fertilización mineral
(2013-10-01)
There is a relative lack of technical studies on the adequate management of organic wastes from food processing. The aim of this study was to evaluate the effect of applying doses of a byproduct from guava processing, in ...
Aplicación de un subproducto del procesamiento de guayaba en un Ultisol, en presencia y en ausencia de fertilización mineral
(2013-10-01)
There is a relative lack of technical studies on the adequate management of organic wastes from food processing. The aim of this study was to evaluate the effect of applying doses of a byproduct from guava processing, in ...