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Celiac disease, non celiac gluten sensitivity and wheat allergy: Comparison of 3 different diseases triggered by the same food Enfermedad celíaca, sensibilidad no celíaca al gluten y alergia al trigo: Comparación de patologías diferentes gatilladas por un
(Sociedad Chilena de Pediatria, 2017)
© 2017, Sociedad Chilena de Pediatria. All rights reserved. Gluten and other related proteins of the wheat, rye and barley, have antigenic properties that may trigger adverse reactions in susceptible individuals. Celiac ...
Celiac disease, non celiac gluten sensitivity and wheat allergy: comparison of 3 different diseases triggered by the same food
(Sociedad Chilena de Pediatría, 2017)
Gluten and other related proteins of the wheat, rye and barley, have antigenic properties that may
trigger adverse reactions in susceptible individuals. Celiac disease was the first pathology with clear
causal association ...
Oral Manifestations of Celiac Disease and Wheat Allergy: Report of Three Cases and Review of Literature
(Universidad de Costa Rica, 2018)
Enfermedad celíaca, sensibilidad no celíaca al gluten y alergia al trigo: comparación de patologías diferentes gatilladas por un mismo alimento
(Sociedad Chilena de Pediatría, 2017)
Gluten and other related proteins of the wheat, rye and barley, have antigenic properties that may
trigger adverse reactions in susceptible individuals. Celiac disease was the first pathology with clear
causal association ...
Enfermedad celíaca, sensibilidad no celíaca al gluten y alergia al trigo: comparación de patologías diferentes gatilladas por un mismo alimento
(Sociedad Chilena de Pediatría, 2017)
Gluten and other related proteins of the wheat, rye and barley, have antigenic properties that may
trigger adverse reactions in susceptible individuals. Celiac disease was the first pathology with clear
causal association ...
The 5 Ws of a gluten challenge for gluten-related disorders
(Oxford University Press INC, 2018)
Gluten-related disorders (GRDs) are gradually emerging as epidemiologically relevant diseases, with a global prevalence estimated to be approximately 5% in the population. Conditions related to gluten ingestion include ...
Epidemiology of food allergy in Latin America
(Sociedad Española de Inmunología Clínica y Alergología PediátricaGrupo de Alergología Clínica y Experimental (GACE)Murcia, España, 2021)
Manifestaciones bucales de la enfermedad celiaca y alergia al trigo: Reporte de tres casos y revisión literatura
(2018)
La Enfermedad Celíaca (EC) es una enfermedad sistémica inmunomediada, provocada por el gluten
y prolaminas relacionadas, en individuos genéticamente susceptibles. Se caracteriza por manifestaciones
clínicas dependientes ...
Enfermedad celíaca, sensibilidad no celíaca al gluten y alergia al trigo: comparación de patologías diferentes gatilladas por un mismo alimento
(Sociedad Chilena de Pediatría, 2017)
El gluten y otras proteínas relacionadas del trigo, centeno y cebada, tienen propiedades antigénicas
que pueden desencadenar reacciones adversas en individuos susceptibles. La enfermedad celíaca fue
la primera patología ...