Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 197
Manual de buenas prácticas de manufactura (BPM) en la quesera El Sinche. Salinas de Guaranda. 2015
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2018-07-23)
The objective of the present research work is to elaborate a manual of good manufacturing practices (GMP) to assure the innocuousness in cheese production of EL SINCHE cheese factory. Through the exploratory investigation ...
Efecto de la tecnología quesera sobre la composición del suero lácteo
(Universidad del Zulia, 2011)
Diseño e implementación de un plan de administración ambiental para la quesera artesanal Otilac
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2020-02-14)
This project focused on the design and implementation of an Environmental Administration Plan for the “OTILAC” Artisan Cheesemaker located in the Paquibug San Gerardo community, San Andres Parish, Chimborazo Province. The ...
Evaluación higiénico – sanitaria de la quesera artesanal COD.Q2 ubicada en la parroquia Químiag, cantón Riobamba, provincia de Chimborazo.
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2017)