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Mostrando ítems 1-10 de 118
Propuesta de desarrollo de recetas de masas integrales con seis tipos de gramíneas para la aplicación en pastelería
(2019-02-11)
The current research refers to a proposal for the development of whole-grain flour recipes with their six types of grasses for pastry application. The use of whole-grain doughs in the preparation of different recipes that ...
Aplicación de técnicas de pastelería con base en harina de chonta
(2019-02-14)
The present intervention project proposes the use of chonta for the elaboration of flour, using the home and semi-industrial method to later be applied in pastry techniques.
The purpose of making chonta flour is to ...
Curso repostería y chocolatería.
(FIA, 2001)
Entregar conocimientos necesarios para la elaboración de chocolates y pasteles con utilización de materias prima locales.
Aplicación de harinas de quinua y amaranto con frutos desecados: guayaba, naranjilla y tomate de árbol, en recetas de pastelería de autor
(2017)
This work offers the application of pseudocereal flours such as amaranth and quinoa with dried fruits from Ecuador such as guava, naranjilla and tree tomatoes in the author 's pastry.
The ancestral pseudocereals are ...
Propuesta de aplicabilidad gastronómica de la mashua y de la oca en la pastelería azuaya usando técnicas profesionales
(Universidad de Cuenca, 2014-11-11)
The present monographs which aim is to present native products in the Andean region, specially the mashua and the oca, those often have replaced potatoes in the preparations of our ancestors. That's why we present in the ...
Análisis de las características organolépticas del banano tipo cavendish para su aplicación en la repostería y pastelería de autor
(2016)
The propose of this intervention project is to analyze banana in all its ripening stages to find the best ways to use this product in baked goods.
By studying the organoleptic characteristics of banana we seek to enhance ...
Estudio de la uvilla y propuesta innovadora para preparaciones de cocina y pastelería gourmet
(Universidad de Guayaquil. Facultad de Ingeniería Química, 2013)
La investigación fue motivada para dar a conocer una de las frutas de nuestro territorio que ha perdido su consumo a nivel nacional, es una fruta que me gusto su sabor, su textura y las propiedades que las investigaciones ...