Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 56
Aplicación de técnicas de cocina de vanguardia a los platos tradicionales de la gastronomía de la ciudad de Latacunga
(2019-03-29)
The objective of this project intervention is to apply cutting-edge cooking techniques to traditional dishes of the gastronomy of the city of Latacunga, in order to revalue the preparations of the central Andean area of ...
Investigación Gastronómica Turística del Cantón Latacunga Provincia de Cotopaxi. 2008
(2012-03-09)
El objetivo de este trabajo es investigar la gastronomía y el turismo del cantón Latacunga provincia de Cotopaxi.
Los métodos de investigación fueron a través de entrevistas y encuestas que se realizó a la población urbana ...
Propuesta Gastronómica para el Servicio de Alimentación del Hospital de Latacunga. 2012
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2012)
The main objective of this project was to prepare a gastronomic proposal for the service of diets of the Hospital of Latacunga, the study design was cross sectional. They were presented surveys semi-structured directed to ...
Estudio de factibilidad para implementar el servicio de parrilladas en el restaurante Boomerang de la ciudad de Latacunga año 2013
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2014)
The present research objective is to conduct feasibility study to implement barbecues service in the Boomerang Restaurant in Latacunga city, a survey was developed to obtain useful and reliable data, through the formulation ...
Creación de una guía para el uso de especiería ecuatoriana en platos tradicionales de la ciudad de Latacunga 2013
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2015-04-08)
The present research work is the design of a Guide for the use of Spices on the Ecuadorian traditional dishes served at the Closed Market in Latacunga, Cotopaxi Province. The objective is to show the sales people in the ...
Estudio de factibilidad para la creación de una empresa de asesoría y eventos gastronómicos en la ciudad de Latacunga, provincia de Cotopaxi, 2017
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2018-03-12)
The purpose of the present Enterprise is to develop the feasibility study for the creation of a company that provides the service of gastronomic advice and personalized events in Latacunga city. The methodology applied in ...
Implementación de un restaurante con técnicas vanguardistas en la cocina ecuatoriana, ciudad de Latacunga, provincia de Cotopaxi. 2018
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2018-10-03)
This degree work is based on the implementation of a restaurant with avant-garde techniques in Ecuadorian cuisine, in Canton Latacunga.When determining the primary source of research, which in this case was the survey was ...
Propuesta de factibilidad para la creación de la cafetería estilo clásico, en la ciudad de Latacunga, provincia de Cotopaxi, 2018
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2018-11-28)
The present certification work proposed the development of a feasibility study for the creation of a cafeteria “RETROCOFFEE” classic style, that focuses on potentiate the consumption of Arabica coffee Lojano, in the Latacunga ...
Proyecto de implementación de un restaurante sustentable de comida típica del cantón Latacunga, parroquia San Buenaventura, en el periodo 2018
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2018-11-21)
The present work of qualification proposes to carry out a feasibility study for the implementation
of a sustainable restaurant of typical food of the canton Latacunga, San Buenaventura parish
through a descriptive ...
Estudio de factibilidad para la creación de un local de servicio de catering gourmet con especialización comida típica en la ciudad Latacunga, provincia Cotopaxi 2011 – 2012
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2014-02-25)
Study of feasibility for the creation a service of Catering, in the County of Cotopaxi. With descriptive design, of traverse axis information was gathered by means of surveys to 312 people; the market study provided the ...