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Mostrando ítems 1-10 de 38
Conjugates of α-lactalbumin, β-lactoglobulin, and lysozyme with polysaccharides: Characterization and techno-functional properties
(Food Research International, 2019)
Competitive adsorption behavior of β-lactoglobulin, α-lactalbumin, bovin serum albumin in presence of hydroxypropylmethylcellulose: influence of pH
(Elsevier, 2013-06)
The interfacial properties at the air–water (A/W) of each individual whey proteins (β-lactoglobulin, β-lg; α-lactalbumin, α-la; bovin serum albumin, BSA), and their mixtures with a surface-active polysaccharide, ...
Acacia gum as modifier of thermal stability, solubility and emulsifying properties of α-lactalbumin
(Carbohydrate Polymers, 2018)
Estudio termodinámico del efecto de cuatro polioles y glucosa sobre la estabilidad de la α-Lactoalbúmina en solución acuosa
(2009)
Se estudió la estabilidad térmica de la lactoalbúmina bovina en presencia de diferentes concentraciones de eritritol, xilitol, sorbitol, inositol y glucosa y algunas características del proceso de adsorción de la proteína ...
Sistemas aquosos polietilenoglicol-sal: separação de α -lactoalbumina e β -lactoglobulina do soro de queijo e hidrodinâmica em um extrator GraesserAqueous systems polyethylene glycol-salt: separation of α - lactalbumin and β -lactoglobulin of cheese whey and hydrodynamic in Graesser contactor
(Universidade Federal de Viçosa, 2017)
Design of bio-based supramolecular structures through self-assembly of α-lactalbumin and lysozyme
(Food Hydrocolloids, 2018)
Desarrollo de métodos microfluídicos para la generación de nanopartículas funcionalizadas para vehiculizar activos en productos farmacéuticos y suplementos nutricionales
(2023-04-23)
Las formulaciones de nanopartículas (NPs) con propiedades funcionales y fisicoquímicas particulares tiene un gran interés tanto en el sector alimentario como en la industria farmacéutica. Las técnicas microfluídicas permiten ...