dc.contributorUniversidad Nacional de Asunción - Centro Multidisciplinario de Investigaciones Tecnológicas CEMIT
dc.contributorCámara Paraguaya de Exportadores y Comercializadores de Cereales y Oleaginosas - CAPECO (PY)
dc.creatorArrúa, Andrea
dc.creatorMoura Mendes Arrua, Juliana
dc.creatorArrúa Alvarenga, Pablo
dc.creatorCazal Martínez, Cinthia Carolina
dc.creatorFerreira Benítez, Francisco
dc.creatorQuezada, Martha
dc.creatorMoreno Lara, Josefina
dc.creatorPeralta, Inocencia Palmira
dc.date2022-04-24T16:58:27Z
dc.date2022-04-24T16:58:27Z
dc.date2019
dc.date.accessioned2023-09-25T13:31:41Z
dc.date.available2023-09-25T13:31:41Z
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/20.500.14066/3382
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/8807551
dc.descriptionFoods based on cereals and other components made for this purpose are susceptible to contamination with mycotoxins, toxic secondary metabolites produced by certain fungal. The present study aims to determine the ocurrece of aflatoxins, ochatoxins and fumonisin in processed cereal based food.
dc.descriptionCONACYT - Consejo Nacional de Ciencias y Tecnología
dc.descriptionPROCIENCIA
dc.languageeng
dc.relationPINV15-76
dc.rightsopen access
dc.subject7 Salud
dc.subjectCONTAMINACION DE LOS ALIMENTOS
dc.subjectNUTRICION
dc.subjectSALUD
dc.subjectTOXICIDAD DE LOS ALIMENTOS
dc.titleScreening of aflatoxins, ochratoxins and fumonisins in baby food Paraguayan in markets
dc.typeconference poster


Este ítem pertenece a la siguiente institución