dc.contributorUniversidad Nacional de Asunción - Centro Multidisciplinario de Investigaciones Tecnológicas CEMIT
dc.contributorUniversidad Nacional de Asunción - Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
dc.contributorUniversidad Nacional Autónoma de México (MX)
dc.creatorArrúa Widmer, Andrea Alejandra
dc.creatorBenítez Rodas, Gilberto Antonio
dc.creatorArrúa Alvarenga, Pablo David
dc.creatorParra, Yadira
dc.creatorFernández Ríos, Danilo
dc.creatorJoy Ramírez, Laura
dc.creatorQuezada, Martha
dc.creatorMoreno, J. C.
dc.date2022-05-03T00:40:29Z
dc.date2022-05-03T00:40:29Z
dc.date2020
dc.date.accessioned2023-09-25T13:30:24Z
dc.date.available2023-09-25T13:30:24Z
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/20.500.14066/4155
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/8806736
dc.descriptionThe metabolic kitchen is a sensitive point within a hospital, so it must be free of potentially food contaminating pathogenic microorganisms, hence the monitoring of bioarosols is an important tool for air quality control and the establishment of cleaning procedures. This work aimed to monitor fungal and bacterial bioaerosols present in the metabolic-diet cooking area of a public hospital in Paraguay.
dc.descriptionCONACYT - Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología
dc.descriptionPROCIENCIA
dc.languageeng
dc.relationPINV18-513
dc.rightsopen access
dc.subject7 Salud
dc.subjectADMINISTRACION PUBLICA
dc.subjectADMINISTRACION HOSPITALARIA
dc.subjectCONTAMINACION
dc.titleMonitoring of microbial bioarosols in a metabolic and dietetic kitchen of a Public hospital in Paraguay.
dc.typeresearch article


Este ítem pertenece a la siguiente institución