dc.contributorRamos Remache, Rommel
dc.creatorMacías Macías, Ramón Antonio
dc.date2023-03-03T15:33:35Z
dc.date2023-03-03T15:33:35Z
dc.date2022
dc.date.accessioned2023-08-09T20:52:48Z
dc.date.available2023-08-09T20:52:48Z
dc.identifierMacías Macías Ramón Antonio (2022) "Uso del mucílago para el control de malezas en el cultivo de cacao (Theobroma cacao L.)".Quevedo:UTEQ.77p
dc.identifier1400387
dc.identifierhttps://repositorio.uteq.edu.ec/handle/43000/6901
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/8132427
dc.descriptionOne of the most important problems in the production of the cocoa crop (Theobroma cacao L.), is the destruction of weeds, for this reason, the present investigation had the purpose of evaluating the use of mucilage for the control of weeds in the crop. of cocoa, for which a Random Complete Block Design DBCA was obtained, with 6 treatments (including a control) distributed in 4 Blocks. For the comparison of the means, the statistical program InfoStat was used, where the data obtained will be ordered and tabulated, applying the Tukey test (p≤ 0.05).
dc.descriptionUno de los problemas más importantes en la producción del cultivo de cacao (Theobroma cacao L.), es la proliferación de las malezas, por tal razón, la presente investigación tuvo como propósito evaluar el uso del mucilago para el control de malezas en el cultivo de cacao, para lo cual se utilizó un Diseño de Bloques Completos al Azar DBCA, con 6 tratamientos (incluido un testigo) distribuidos en 4 Bloques.
dc.format77 p.
dc.formatapplication/pdf
dc.publisherQuevedo:UTEQ
dc.rightsopenAccess
dc.subjectFermentación
dc.subjectGramíneas
dc.subjectNecrosis
dc.subjectProducción
dc.titleUso del mucílago para el control de malezas en el cultivo de cacao (Theobroma cacao L.)
dc.typebachelorThesis


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