dc.creatorValderrama Chaparro, M.
dc.date2012-01-06T05:15:09Z
dc.date2012-01-06T05:15:09Z
dc.date[1980?]
dc.date.accessioned2023-07-17T19:55:48Z
dc.date.available2023-07-17T19:55:48Z
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10883/1139
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/7508462
dc.descriptionEl presente estudio es un documento de información sobre los múltiples aspectos de la Producción de Trigo en Perú. Ra sido preparado como documento interno para el programa de Trigo del CIMMYT. La información básica para su redacción se obtuvo contando con la colaboración de instituciones y personas relacionadas con el Trigo en Perú.
dc.description14 pages
dc.formatPDF
dc.languageSpanish
dc.publisherCIMMYT
dc.rightsCIMMYT manages Intellectual Assets as International Public Goods. The user is free to download, print, store and share this work. In case you want to translate or create any other derivative work and share or distribute such translation/derivative work, please contact CIMMYT-Knowledge-Center@cgiar.org indicating the work you want to use and the kind of use you intend; CIMMYT will contact you with the suitable license for that purpose.
dc.rightsOpen Access
dc.subjectAGRICULTURAL SCIENCES AND BIOTECHNOLOGY
dc.subjectWHEAT
dc.subjectAGRICULTURAL RESEARCH
dc.subjectAPPROPRIATE TECHNOLOGY
dc.subjectCONSUMPTION
dc.subjectCREDIT
dc.subjectECONOMIC DISTRIBUTION
dc.subjectECONOMICS
dc.subjectMARKETING
dc.subjectPOLICIES
dc.subjectPRODUCTION
dc.titleEl trigo en Perú
dc.typeReport
dc.coveragePeru
dc.coveragePeru
dc.coverageMexico


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