dc.contributorAlva Arévalo, Alenguer Gerónimo
dc.creatorVela Tuanama, Danisca Frangoysi
dc.date.accessioned2022-11-15T18:50:01Z
dc.date.accessioned2023-06-02T12:59:15Z
dc.date.available2022-11-15T18:50:01Z
dc.date.available2023-06-02T12:59:15Z
dc.date.created2022-11-15T18:50:01Z
dc.date.issued2022
dc.identifierhttps://hdl.handle.net/20.500.12737/8528
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/6547442
dc.description.abstractHigh-performance liquid chromatography or HPLC is one of the analysis procedures for all types of materials, including food, and is currently the most widely used procedures today, thanks to the fact that it uses techniques that were previously not accessible, such as adsorption, division, molecular exclusion and affinity chromatography. This work reveals the basic principles of the method and the ways in which the division and/or study of the applied sample in food analysis can be successfully approached.
dc.description.abstractLa cromatografía líquida de alto resolución o HPLC es uno de procedimientos de análisis de todo tipo de materiales entre ellos los alimentos y el más utilizado en la actualidad, gracias a que emplea técnicas que previamente no estaban accesibles, como las cromatografías de adsorción, partición, exclusión molecular y afinidad. Este trabajo da a conocer los principios básicos del método y las formas como se puede abordar de forma exitosa la división y/o estudio de la muestra aplicada en análisis de alimentos.
dc.languagespa
dc.publisherUniversidad Nacional de la Amazonía Peruana
dc.publisherPE
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectProcedimientos
dc.subjectAnálisis de alimentos
dc.subjectCromatografía
dc.titleCromatografía líquida aplicada a análisis de alimentos
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis


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