dc.contributorBalás León, Juan Emilio
dc.creatorNavarro González, Cinthia Steffi
dc.date.accessioned2019-03-20T19:15:07Z
dc.date.accessioned2022-10-20T18:21:12Z
dc.date.available2019-03-20T19:15:07Z
dc.date.available2022-10-20T18:21:12Z
dc.date.created2019-03-20T19:15:07Z
dc.date.issued2019
dc.identifierhttps://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/17114
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4575354
dc.description.abstractThe present research seeks to know the level of knowledge of the consumer regarding biscuits, the impact of the implementation of the regulations and the requirements for obtaining the INEN-1 certificate.
dc.languagespa
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/
dc.rightsopenAccess
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador
dc.subjectIMPORTACIONES
dc.subjectALIMENTOS IMPORTADOS
dc.subjectPRODUCCIÓN
dc.subjectGALLETAS
dc.titleNivel de conocimiento del consumidor respecto a los reglamentos técnicos INEN de las importaciones de galletas en el Ecuador.
dc.typeArticle


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