dc.contributorAstudillo Segovia, Servio Rodrigo
dc.creatorSuqui Suqui, Hugo Iván
dc.creatorPintado Morales, Edwin Oswaldo
dc.date.accessioned2015-04-07T15:36:16Z
dc.date.accessioned2022-10-20T18:08:54Z
dc.date.available2015-04-07T15:36:16Z
dc.date.available2022-10-20T18:08:54Z
dc.date.created2015-04-07T15:36:16Z
dc.date.issued2015-02
dc.identifierhttp://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/8002
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4570282
dc.description.abstractThe document consists of implementing a fermentation system in which its features and functions described, which owns the fermenter, then the description of the development of craft beer, its control parameters and raw materials used in this process, followed by an assessment of the finished product by organoleptic analysis.
dc.languagespa
dc.rightsopenAccess
dc.subjectFERMENTACIÓN (TECNOLOGÍA)
dc.subjectCEBADA CERVECERA
dc.subjectCERVEZA
dc.subjectLEVADURAS
dc.subjectMICROBIOLOGÍA
dc.titleImplementación de un sistema de fermentación para la elaboración de cerveza artesanal con la utilización de tres variedades de cebada
dc.typebachelorThesis


Este ítem pertenece a la siguiente institución