dc.contributorMalo Cevallos, Inés Patricia
dc.creatorNovillo Quirola, Danielle del Cisne
dc.date.accessioned2020-06-10T15:44:33Z
dc.date.accessioned2022-10-20T18:06:17Z
dc.date.available2020-06-10T15:44:33Z
dc.date.available2022-10-20T18:06:17Z
dc.date.created2020-06-10T15:44:33Z
dc.date.issued2020-03
dc.identifierhttp://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/18691
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4569148
dc.description.abstractThe document consists of a biotechnological alternative for the production of fumaric acid by submerged fermentation of sugarcane bagasse (Saccharum officinarum L.) using Rhizopus sp. as a biocatalyst, in order to reduce dependency on petroleum derivatives as the main raw material and help mitigate the environment.
dc.languagespa
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/
dc.rightsopenAccess
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador
dc.subjectBIOTECNOLOGÍA
dc.subjectÁCIDO FUMÁRICO
dc.subjectFERMENTACIÓN
dc.subjectBIOREACTORES
dc.subjectBAGAZO DE CAÑA
dc.titleEvaluación de la producción de ácido fumárico mediante fermentación sumergida de bagazo de caña (Saccharum officinarum L.) utilizando Rhizopus sp. como biocatalizador
dc.typebachelorThesis


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