dc.contributorPesántez Chica, Rosalba Elixzandra
dc.creatorTapia Jaya, Mercy Carolina
dc.date.accessioned2015-03-21T15:32:57Z
dc.date.accessioned2022-10-20T18:05:23Z
dc.date.available2015-03-21T15:32:57Z
dc.date.available2022-10-20T18:05:23Z
dc.date.created2015-03-21T15:32:57Z
dc.date.issued2015-01
dc.identifierhttp://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/7875
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4568749
dc.description.abstractThe document consists of an analysis of the macro and micro market environment of cafeteria service in the city of Cuenca in order to propose a business profile (oriented gourmet service), allowing you to enter a market increasingly competitive and attract potential customers. Finally determine the viability that will have business.
dc.languagespa
dc.rightsopenAccess
dc.subjectPLANIFICACIÓN EMPRESARIAL
dc.subjectNEGOCIOS - PLANIFICACIÓN
dc.subjectMICROEMPRESAS - ESTUDIOS DE FACTIBILIDAD
dc.subjectMERCADEO - INVESTIGACIONES
dc.subjectCAFETERÍAS
dc.titlePlan de negocios para la creación de una microempresa de servicio de cafetería gourmet en la ciudad de Cuenca, sector centro histórico
dc.typebachelorThesis


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