dc.contributorHurtado Ortiz, Remigio Ismael
dc.creatorRosero Perez, Esteban David
dc.date.accessioned2022-03-14T17:13:00Z
dc.date.accessioned2022-10-20T18:02:09Z
dc.date.available2022-03-14T17:13:00Z
dc.date.available2022-10-20T18:02:09Z
dc.date.created2022-03-14T17:13:00Z
dc.date.issued2022-03
dc.identifierhttp://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/22112
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4567275
dc.description.abstractFood waste within restaurants is broken down into economic losses, so an intelligent service was implemented, which shows the results of the amount of sales within the week of the selected date, as well as a report with the amount of ingredients to be used in that week.
dc.languagespa
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/
dc.rightsopenAccess
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador
dc.subjectCOMPUTACIÓN
dc.subjectREDES NEURONALES (COMPUTADORES)
dc.subjectAPRENDIZAJE AUTOMÁTICO (INTELIGENCIA ARTIFICIAL)
dc.subjectVENTAS - PREDICCIÓN
dc.subjectRESTAURANTES - AUTOMATIZACIÓN
dc.titleDiseño y desarrollo de un servicio inteligente mediante deep learning usando redes neuronales recurrentes con series temporales para la optimización de producción y mitigación del desperdicio de alimentos en restaurantes
dc.typebachelorThesis


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