dc.contributorMedina Villavicencio, Jofre
dc.creatorGuerrero Albán, Banner
dc.date.accessioned2015-07-29T15:44:20Z
dc.date.accessioned2022-10-20T17:55:22Z
dc.date.available2015-07-29T15:44:20Z
dc.date.available2022-10-20T17:55:22Z
dc.date.created2015-07-29T15:44:20Z
dc.date.issued2015
dc.identifierhttp://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/10059
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4563977
dc.description.abstractThis paper is focused to the improvement of occupational safety and health processes of the company “Centro de Operaciones Guayaquil”, based on the standard OHSAS 18001:2007. The objective is to meet the requirements of the standard, improve conditions and the working environment of the company.
dc.languagespa
dc.rightsopenAccess
dc.subjectOHSAS 18001
dc.subjectSEGURIDAD Y SALUD OCUPACIONAL
dc.subjectMEJORAMIENTO CONTINUO
dc.subjectCLIMA LABORAL
dc.titleMejoramiento continuo de los procesos de seguridad ocupacional en la planta de embutidos del centro de opreaciones Guayaquil, por medio de una guía basado en la norma OHSAS 18001.
dc.typemasterThesis


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