dc.creatorRodríguez, Julieta A.
dc.creatorLupín, Beatriz
dc.date2022
dc.date.accessioned2022-10-14T19:26:51Z
dc.date.available2022-10-14T19:26:51Z
dc.identifierhttp://nulan.mdp.edu.ar/3702/
dc.identifierhttp://nulan.mdp.edu.ar/3702/1/rodriguez-lupin-2022.pdf
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4286322
dc.descriptionThe aim of this work is to quantitatively analyze the association between consumer's characteristics and their preferences for potato food safety attributes.
dc.descriptionFil: Rodríguez, Julieta A. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ciencias Económicas y Sociales; Argentina.
dc.descriptionFil: Lupín, Beatriz. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ciencias Económicas y Sociales; Argentina.
dc.formatapplication/pdf
dc.languageeng
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.es
dc.source21 Triennial Conference of the European Association for Potato Research (EAPR 2022), Krakow [SVK], July 4-8, 2022.
dc.subjectConsumo de Alimentos
dc.subjectPreferencias del Consumidor
dc.subjectPapa
dc.titlePotato consumption in Argentina: Factors influencing preference for food safety attributes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObject
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/documento de conferencia
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/acceptedVersion
dc.coverageArgentina


Este ítem pertenece a la siguiente institución