dc.contributorTomaz Ribeiro Lanza, Unesp; Lin Chau Ming, Unesp; MOACIR HAVERROTH, CPAF-Acre; Almecina Balbino Ferreira, Unesp.
dc.creatorLANZA, T. R.
dc.creatorMING, L. C.
dc.creatorHAVERROTH, M.
dc.creatorFERREIRA, A. B.
dc.date.accessioned2017-06-20T11:11:11Z
dc.date.accessioned2022-10-11T15:40:27Z
dc.date.available2017-06-20T11:11:11Z
dc.date.available2022-10-11T15:40:27Z
dc.date.created2017-06-20T11:11:11Z
dc.date.issued2017
dc.identifierIn: ANNUAL MEETING OF THE SOCIETY FOR ECONOMIC BOTANY, 58., 2017, Bragança. Living in a global world: local knowledge and sustainability: book of abstracts. Bragança: Instituto Politécnico de Bragança: Centro de Investigação de Montanha: Society for Economic Botany, 2017.
dc.identifierhttp://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1071149
dc.identifier.urihttp://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4055915
dc.languageeng
dc.rightsopenAccess
dc.subjectConhecimento tradicional
dc.subjectTerra Indígena Kaxinawá de Nova Olinda (TIKNO)
dc.subjectFeijó (AC)
dc.subjectAcre
dc.subjectAmazônia Ocidental
dc.subjectWestern Amazon
dc.subjectAmazonia Occidental
dc.subjectRecursos forestales.
dc.subjectRecursos florestais
dc.subjectConocimiento tradicional
dc.subjectConsumo alimentario
dc.subjectPlantas silvestres
dc.titleWild food plants in the Kaxinawá Indigenous Land of Nova Olinda, Acre, Brazil.
dc.typeCapítulos de libros


Este ítem pertenece a la siguiente institución