Terroir, Appellations of Origin and the notion of place in peasant societies: key concepts for an anthropology of local production
El Terroir, las Denominaciones de Origen y la noción de lugar en sociedades campesinas: conceptos clave para una antropología de la producción local
dc.creator | Gómez-Sierra, Fabio Aldemar | |
dc.creator | Ospina Enciso, Andrés Felipe | |
dc.creator | Becerra, Natalia Espinosa | |
dc.date.accessioned | 2021-09-24T13:13:15Z | |
dc.date.accessioned | 2022-09-28T15:02:16Z | |
dc.date.available | 2021-09-24T13:13:15Z | |
dc.date.available | 2022-09-28T15:02:16Z | |
dc.date.created | 2021-09-24T13:13:15Z | |
dc.identifier | http://hdl.handle.net/11634/36030 | |
dc.identifier.uri | http://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/3668542 | |
dc.publisher | Universidad Santo Tomás, Bogotá-Colombia | |
dc.relation | https://revistas.usantotomas.edu.co/index.php/hallazgos/article/view/5862/6278 | |
dc.rights | Derechos de autor 2021 Hallazgos | |
dc.rights | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0 | |
dc.source | Hallazgos; vol. 18, n.º 36 (julio-diciembre 2021); 365-407 | |
dc.source | Hallazgos; vol. 18, n.º 36 (julio-diciembre 2021); 365-407 | |
dc.source | 2422-409X | |
dc.source | 1794-3841 | |
dc.subject | Anthropology | |
dc.subject | Production | |
dc.subject | Peasants | |
dc.subject | Cultural heritage | |
dc.subject | Antropología | |
dc.subject | Producción | |
dc.subject | Campesinos | |
dc.subject | Patrimonio cultural | |
dc.title | Terroir, Appellations of Origin and the notion of place in peasant societies: key concepts for an anthropology of local production | |
dc.title | El Terroir, las Denominaciones de Origen y la noción de lugar en sociedades campesinas: conceptos clave para una antropología de la producción local | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | |
dc.type | Artículo de revisión |