dc.contributorPontificia Universidad Javeriana. Facultad de Medicina. Departamento de Epidemiología Clínica y Bioestadística
dc.creatorMejía Naranjo, Wilson Alfonso
dc.creatorCordoba Rodriguez, Diana Paola
dc.creatorDurán, Paola
dc.creatorChacón Quintero, Yersson Herley
dc.creatorRosselli, Diego
dc.date.accessioned2020-03-25T19:39:17Z
dc.date.accessioned2020-04-15T13:24:50Z
dc.date.accessioned2022-09-22T20:18:17Z
dc.date.available2020-03-25T19:39:17Z
dc.date.available2020-04-15T13:24:50Z
dc.date.available2022-09-22T20:18:17Z
dc.date.created2020-03-25T19:39:17Z
dc.date.created2020-04-15T13:24:50Z
dc.identifier1939-0211 / 1939-022X (Electrónico)
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10554/47853
dc.identifierhttps://doi.org/10.1080/19390211.2017.1409851
dc.identifier.urihttp://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/3464594
dc.rightsAtribución-NoComercial 4.0 Internacional
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.sourceJournal of Dietary Supplements; Vol. 16 Núm. 1 (2019)
dc.titleEffect of daily exposure to an isolated soy protein supplement on body composition, energy and macronutrient intake, bone formation markers, and lipid profile in children in Colombia
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article


Este ítem pertenece a la siguiente institución