dc.contributorMAURO CELSO ZANUS, CNPUV.
dc.creatorWELKE, J. E.
dc.creatorNICOLLI, K. P.
dc.creatorPULGATI, F.
dc.creatorZANUS, M. C.
dc.creatorZINI, C. A.
dc.date.accessioned2015-01-05T11:11:11Z
dc.date.available2015-01-05T11:11:11Z
dc.date.created2015-01-05T11:11:11Z
dc.date.issued2014
dc.identifierIn: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE CROMATOGRAFIA Y TÉCNICAS AFINES, 15.; CONGRESSO COLOMBIANO DE CROMATOGRAFIA, 7., 2014, Cartagena de Indias, Colombia. Presentaciones en poster: alimientos y bebidas. Bogotá: Sociedad Colombiana de Ciencias Químicas, 2014.
dc.identifierhttp://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1004230
dc.languagepor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCompostos voláteis
dc.subjectChardonnay
dc.subjectSerra Gaúcha
dc.subjectTwo-dimensional gas chromatography
dc.titleRelevant compounds of brazilian chardonnay wines and sparkling wines unveiled using comprehensive twodimensional gas chromatography.
dc.typeOtros


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