dc.contributorF. PEIXOTO, UFRRJ; J. CAVALCANTE, UFRRJ; RENATA GALHARDO BORGUINI, CTAA; SIDNEY PACHECO, CTAA; ANA CRISTINA MIRANDA SENNA GOUVÊA, UFRRJ; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; RONOEL LUIZ DE OLIVEIRA GODOY, CTAA; LUZIMAR DA SILVA DE M DO NASCIMENTO, CTAA.
dc.creatorPEIXOTO, F.
dc.creatorCAVALCANTE, J.
dc.creatorBORGUINI, R.
dc.creatorPACHECO, S.
dc.creatorGOUVÊA, A.
dc.creatorSANTIAGO, M.
dc.creatorGODOY, R.
dc.creatorNASCIMENTO, L.
dc.date.accessioned2013-10-22T11:11:11Z
dc.date.available2013-10-22T11:11:11Z
dc.date.created2013-10-22T11:11:11Z
dc.date.issued2013
dc.identifierAnnals of Nutrition & Metabolism, v. 63, p. 1683-1684, Sept. 2013. Suppl. 1. Edition of Abstracts of the 20th International Congress of Nutrition, Granada, Sept. 2013.
dc.identifierhttp://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/969040
dc.languageeng
dc.rightsopenAccess
dc.subjectDigestão in vitro
dc.subjectBetacaroteno
dc.subjectLicopeno
dc.subjectLuteína
dc.subjectBiodisponibilidade
dc.titleBioaccessibility assessment of carotenoids from comercial nutraceutical products.
dc.typeArtículos de revistas


Este ítem pertenece a la siguiente institución