dc.contributorSIMONE PEREIRA MATHIAS, UFRRJ; AMAURI ROSENTHAL, CTAA; ARLENE GASPAR, UFRJ; GLAUCIA M. F. ARAGAO, UFSC.
dc.creatorMATHIAS, S. P.
dc.creatorROSENTHAL, A.
dc.creatorGASPAR, A.
dc.creatorARAGAO, G. M. F.
dc.date.accessioned2012-08-27T11:11:11Z
dc.date.available2012-08-27T11:11:11Z
dc.date.created2012-08-27T11:11:11Z
dc.date.issued2012
dc.identifierIn: INTERNATIONAL CONFERENCE OF AGRICULTURAL ENGINEERING, 2012, Valencia. Agriculture & engineering for a healthier life: abstracts. Valencia: CIGR: EurAgEng, 2012.
dc.identifierhttp://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/932253
dc.languageeng
dc.rightsopenAccess
dc.subjectAlta pressão hidrostática
dc.subjectBactérias produtoras de ácido láctico
dc.subjectPresunto de peru.
dc.titleEffect of high hydrostatic pressure on lactic bacteria growth in turkey ham stored at normal and abusive refrigeration temperatures.
dc.typeArtículos de revistas


Este ítem pertenece a la siguiente institución