dc.creatorGarro-Monge, Giovanni
dc.date.accessioned2017-09-19T20:38:19Z
dc.date.accessioned2018-06-26T13:32:14Z
dc.date.available2017-09-19T20:38:19Z
dc.date.available2018-06-26T13:32:14Z
dc.date.created2017-09-19T20:38:19Z
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/2238/9069
dc.identifier.urihttp://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/1599078
dc.publisherEditorial Tecnológica de Costa Rica
dc.relationhttp://revistas.tec.ac.cr/index.php/tec_marcha/article/view/2517/2309
dc.rightsCopyright (c) 2016 Revista Tecnología en Marcha
dc.sourceRevista Tecnología en Marcha; 2016: Revista Tecnología en Marcha. Número Especial Inglés; p. 54-69
dc.source2215-3241
dc.source0379-3982
dc.subject
dc.subjectBiotechnology; Genetically Modified Crops/Organisms (GMC/GMO); Central America; food safety and functional food
dc.titleCrop and food development through modern biotechnology techniques in Central America Development of food crops through the use of modern biotechnology techniques in Central America
dc.typeArtículos de revistas
dc.typeArtículos de revistas
dc.typeArtículos de revistas


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