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Mostrando ítems 1-9 de 11
Astringency sub-qualities of red wines and the influence of wine–saliva aggregates
(Blackwell Publishing Ltd, 2021)
© 2021 The Authors. International Journal of Food Science & Technology published by John Wiley & Sons Ltd on behalf of Institute of Food, Science and Technology (IFSTTF)Astringency is a sensory attribute, related to the ...
Efecto de los ácidos orgánicos sobre la interacción tanino-proteína y su relación con la sensación de astringencia
(Universidad de Chile, 2014)
La astringencia es una sensación táctil, generada por la reducción de la lubricación en
la cavidad bucal y considerada como uno de los aspectos sensoriales más importantes
en las características de los vinos. Esta ...
Factores físicos y químicos que intervienen en la interacción tanino-proteína y su relación con la sensación de astringencia
(Universidad de Chile, 2012)
Los compuestos fenólicos influyen sobre la calidad del fruto de la vid, y durante la
vinificación, son traspasados al vino aportando astringencia, color y otras propiedades.
La astringencia, un atributo sensorial fundamental ...
Efficacy of chestnut and quebracho wood extracts to control Salmonella in poultry
(Wiley Blackwell Publishing, Inc, 2020-11)
Aims: The study was aimed to evaluate the antibacterial activity and efficacy of chestnut and quebracho wood extracts against Salmonella by in vitro assays and in vivo trials. Methods and results: The extracts showed ...
Efficacy of chestnut and quebracho wood extracts to control Salmonella in poultry
(Wiley, 2021-07)
Aims: The study was aimed to evaluate the antibacterial activity and efficacy of chestnut and quebracho wood extracts against Salmonella by in vitro assays and in vivo trials.
Methods and results: The extracts showed ...
Chronic acrolein exposure in wistar rats: the effects of guarana extractsExposición crónica a acroleína en ratas wistar: los efectos de los extractos de guaraná
(Corporación Universidad de la Costa, 2020)