Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 425
Sensorial descriptors for vegetarian pigeon pea hamburger patties according to a focus group
(Universidad Estatal a Distancia de Costa Rica, 2015)
Desarrollo preliminar de descriptores para el análisis sensorial de ajos desecados y liofilizadosDevelopment preliminary of descriptors for sensory analisys of dried and freeze-dried garlic bulbs
(Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias, 2010)
Changes in Sensory and Physical Parameters in Chill-Stored Farmed Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch)
(Taylor & Francis, 2016)
This work focuses on changes in sensory and physical properties of coho salmon (Oncorhynchus kisutch) during chilled storage (24 days). A marked change (p < 0.05) in the results of sensory analysis was found in the flesh ...
Sensorial descriptors for vegetarian pigeon pea hamburger patties according to a focus groupDescripción sensorial para una torta vegetariana para hamburguesa de acuerdo a un grupo focal
(Universidad Estatal a Distancia, Costa Rica, 2015)
Características sensoriais do vinho Bordô
(Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v. 42, n.6, p. 897-899, jun. 2007, 2011)
Sensory descriptive profiling and consumer preferences of beef strip loin steaks
(Elsevier Science BvAmsterdamHolanda, 2014)
La sensibilización central en artrosis de rodilla. Evaluación diagnóstico y tratamiento
(2018-12-18)
La sensibilización central se define operativamente como una amplificación de señalización neuronal dentro del sistema nervioso central (SNC) que provoca hipersensibilidad al dolor, se manifiesta clínicamente, si presenta ...