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Mostrando ítems 1-10 de 47
Divergência fenotípica entre acessos de uvas de mesa no Semi-Árido brasileiro.
(Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasilia, DF, v. 43, n.8, p.1025-1030, ago. 2008., 2011)
A pattern recognition strategy for visual grape bunch detection in vineyards
(2017)
Además de reducir los conocidos problemas de escasez de mano de obra, el uso de robots para la viticultura de precisión en la industria vitivinícola podría ayudar a aumentar la eficiencia en el control de los cultivos, la ...
Pre-drying and submerged cap winemaking: Effects on polyphenolic compounds and sensory descriptors. Part I: BRS Rubea and BRS Cora
(Elsevier B.V., 2015-09-01)
In contrast to the most worldwide used grape varieties, wine production in Brazil is mainly devoted to the elaboration of table wines from American grapes and hybrids. These grapes show initial disadvantages such as low ...
Influence of mealybug (Pseudococcus spp.)-infested bunches on wine quality in Carmenere and Chardonnay grapes
(WILEY, 2012)
This study evaluated the effects of processing grape with different proportions of mealybug-infested bunches in wine quality in cultivars Chardonnay and Carmenere. No differences in chemical composition of musts were found. ...
Phenolic composition of BRS Violeta red wines produced from alternative winemaking techniques: relationship with antioxidant capacity and sensory descriptors
(Springer, 2016-10-01)
The detailed phenolic composition, sensory profile and antioxidant capacity of red wines produced from the BRS Violeta grape cultivar have been studied. The alternative winemaking procedures of grape pre-drying and submerged ...
Nivel de aceptabilidad de ocho variedades de uva de mesa
(2018-06)
Con el objetivo de evaluar el nivel de aceptación de distintas variedades de vid para mesa, la Técnica Universitaria en industrias de la alimentación Silvana Quizama y el Ing. Agr. Msc. Sergio Ziaurriz, técnicos de la ...
Variedades de vid cultivadas en Mendoza (Argentina) : caracterización ampelográfica según método de la OIVGrape varieties cultivated in Mendoza (Argentina) : ampelographic characteristics according to OIV method
(Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias, 1997)
Influencia de la leche descremada en el proceso de clarificado sobre el perfil sensorial y aceptabilidad del pisco puro de uva variedad quebranta (Vitis vinifera L.)
(Universidad José Carlos Mariátegui, 2016)
El presente trabajo de investigación evaluó la Influencia de la leche descremada y el tiempo de clarificado sobre el perfil sensorial y aceptabilidad del pisco puro variedad Quebranta. Se utilizó el diseño central compuesto ...