Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 293
An Integrated Physical Map of the Cultivated Hot Chili Pepper, Capsicum baccatum var. Pendulum
(2017)
Capsicum baccatum var. Pendulum is the most frequently cultivated chili pepper in South America. This taxon is an outstanding source for breeding programs and genetic improvement in the genus, since its traits can be ...
Phenotypic diversity, correlation and importance of variables for fruit quality and yield traits in Brazilian peppers (Capsicum baccatum)
(Genetic Resources and Crop Evolution, 2018)
Dosis de fertilización nitrogenada en ají escabeche (Capsicum baccatum var. pendulum) bajo condiciones del valle de Cañete
(Universidad Nacional Agraria La Molina, 2016)
Evolutionary history of the chili pepper Capsicum baccatum L. (Solanaceae): Domestication in South America and natural diversification in the Seasonally Dry Tropical Forests
(Wiley Blackwell Publishing, Inc, 2018-06)
Plant domestication genetics has been of interest not only for evolutionary biologists but also for anthropologists and breeders, because of its past and present role in human cultural evolution. Capsicum baccatum, which ...
Efecto de la coinoculación con Azotobacter chroococcum y Glomus fasciculatum en el rendimiento de dos especies de ají (capsicum baccatum, capsicum chinense) en condiciones del valle de Ite
(Universidad Nacional Jorge Basadre GrohmannPE, 2009)
El presente trabajo de investigación, se realizó durante los meses de octubre del 2008 a mayo del 2009. Los factores en estudio fueron 2: factor A Especies de ají: Capsicum baccatum var. Escabeche y Capsicum chinense var. ...
Influencia de la fertilización orgánica en el rendimiento del ají, variedad pacae (Capsicum baccatum) valle de Ite
(Universidad Nacional Jorge Basadre GrohmannPE, 2013)
El presente trabajo se realizó en el Lateral D -8 Pampa Alta del distrito de Ite.
El material experimental fue ají (Capsicum baccatum) de la variedad pacae, el que obtuvo 5.24 tn/ha en estado seco, como el más alto ...
Efecto de Bacillus subtilis y Klebsiella variicola sobre el crecimiento de Capsicum baccatum var. pendulum en condiciones de laboratorio
(Universidad Nacional de Trujillo, 2019)
Análise da aceitabilidade de geleia de pimenta cambuci (Capsicum baccatum)Analysis of the acceptance of pepper jam cambuci (Capsicum baccatum)
(Universidade Federal da Grande DouradosBrasilFaculdade de Ciências da SaúdeUFGD, 2020)