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Mostrando ítems 1-10 de 93
Life and death of dona melchora lemos, wine-growing business man and third of the order of preachers (mendoza, kingdom of chile, 1691-1741)
(CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS, 2006)
The awakening of pisco in Chile El amanecer del pisco en Chile
(Pontificia Universidad Catolica de Chile, Facultad de Agronomia e Ingenieria Forestal, 2014)
This paper analyzes the historical antecedents of pisco (grape brandy) in Chile from unpublished original documents of the Archivo Nacional (National Archives) from the end of the 17th century to the beginning of the 18th ...
Impacts of climate change on viticulture in Argentina
(Springer Heidelberg, 2020-02)
Climate change is expected to impact considerably on viticultural zoning. In this work, impacts of future climate on Argentinean winegrowing regions are assessed using climatic projections from the IPSL-CM5A-MR model for ...
Centro de Investigacion e Interpretacion Vitivinicola
(Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC)PE, 2020-01-30)
De acuerdo a la investigación y análisis de proyectos referenciales, el proyecto busca generar un nuevo polo de movimiento en el ámbito agroindustrial, así como la dinámica agrícola existente actualmente, todo esto acompañado ...
Aspergillus carbonarius in syrah grapes grown in three wine-growing regions of Brazil
(Faculty of Food Science & Technology, 2018)
Life and death of dona melchora lemos, wine-growing business man and third of the order of preachers (mendoza, kingdom of chile, 1691-1741)REVISTA DE INDIASREV INDIAS
(CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS, 2017)
La modernización agrícola en Argentina y los establecimientos educativos de orientación productiva: el aporte de la Escuela Nacional de Vitivinicultura (1900- 1920)Agricultural modernization in Argentina and the productive guidance schools: contribution of the Escuela Nacional de Vitivinicultura in Mendoza, (1900- 1920)
(Sección Historia. Instituto Superior de Profesorado Nº 3. Villa Constitución, Argentina., 2019)