Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 85
Efecto antimicrobiano del aceite esencial de Theobroma grandiflorum (Willd. ex Spreng) K. Schum (Copoazu) frente a bacterias patógenas S. pyogenes y S. aureus.
(Universidad María AuxiliadoraPE, 2022-01-04)
Objetivo: Evaluar el efecto antimicrobiano del aceite esencial
de Theobroma grandiflorum (Willd. Ex Spreng) K. Schum
(Copoazu) frente a bacterias patógenas S. pyogenes y S. aureus.
Métodos: La muestra fue 1,814 Kg., se ...
Caracterização cromossômica do cupuaçu Theobroma grandiflorum (Willd. ex Spreng.) Schum. (Sterculiaceae) cultivado na Amazônia.
(Universidade Federal de São CarlosBRUFSCarPrograma de Pós-Graduação em Genética Evolutiva e Biologia Molecular - PPGGEv, 2002-12-05)
Efecto antimicrobiano del aceite esencial de Theobroma grandiflorum (Willd. ex Spreng) K. Schum (Copoazu) frente a bacterias patógenas S. pyogenes y S. aureus.
(Universidad María AuxiliadoraPE, 2022)
Effect of fermentation time on phenolic content and antioxidant potential in Cupuassu (Theobroma grandiflorum (Willd. ex Spreng.) K.Schum.) beans
(Universidad Nacional de Colombia - Sede Palmira, 2017-10-01)
Cupuassu (Theobroma grandiflorum (Willd. ex Spreng.) K.Schum.) is an evergreen tree in the family Malvaceae, with nutritional qualities of interest in the food and cosmetic industry. It is necessary for its processing, in ...