Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 329
A influência dos FDAS (Food Delivery Apps) nas estratégias de marketing dos pequenos restaurantes da cidade de São Paulo
(2022-05-09)
A pandemia da COVID-19 acelerou o crescimento de entrega de comida via delivery para pequenos restaurantes, que passaram a utilizar os aplicativos de comida, FDAs (Food delivery apps), para obterem esse crescimento. Com o ...
Service Management Model Based on Lean Service and Systematic Layout Planning for the Improvement of Customer Satisfaction in an SME in the Restaurant Sector in Peru
(Association for Computing MachineryUS, 2022)
The restaurant industry is a sector of great importance in Peru, which was one of the most affected during the pandemic due to the sanitary measures that prevented its normal operation. Once these measures were diminished ...
Precificação em empresas de pequeno porte: um estudo de caso do restaurante Brasil Oriente na cidade de Colombo/PR
(Universidade Tecnológica Federal do ParanáCuritibaBrasilEspecialização em Gestão FinanceiraUTFPR, 2018-09-10)
The present study aimed to study how the pricing process occurs in small companies, especially in the restaurant Brasil Oriente. To achieve the general objective: the following specific objectives were established: a) to ...
Análisis del impacto comercial por la implementacion de estrategias del marketing digital aplicadas por los pequeños negocios de restaurantes del sector El Pintado, periodo 2019-2020.
(2021-11)
This research is based on studying small restaurant businesses in the Pintado sector, which seeks to establish the implementation of digital marketing strategies in their business during the 2019-2020 period, all based on ...
Desarrollo de un sistema Web para la gestión, registro y clasificación de restaurantes en la ciudad de Guayaquil.
(Universidad de Guayaquil. Facultad de Ciencias Matemáticas y Físicas. Carrera de Ingeniería en Sistemas Computacionales., 2020-04)
Conforme a la necesidad que existe entre las personas, al momento de tener a su alcance algo que
les permita elegir o seleccionar de una forma más eficaz y contar con la posibilidad de observar
el lugar mediante fotos, ...
Modelo de plano de gerenciamento de resíduos sólidos para restaurantes de pequeno e médio porte
(Universidade Federal do Rio Grande do NorteBrasilUFRNEngenharia AmbientalEngenharia Civil, 2022-07-25)
Most human activities generate some type of solid waste, and their improper disposal has become a major problem, the solution comes down to a good management of this waste. Solid waste management had an important advance ...
Propuesta de un modelo de gestión de la calidad basado en la gestión por procesos para una asociación de Mypes restaurantes en Lima Metropolitana que les permita aumentar su competitividad
(Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC)PE, 2018-04-19)
En esta Tesis se basa en el diseño de un proceso de gestión de calidad para una asociación de micro y pequeñas empresas (Mypes) de la actividad económica del rubro restaurantes en Lima Metropolitana. El diseño del proceso ...
Presence of indicator bacteria, diarrhoeagenic Escherichia coli pathotypes and Salmonella in fresh carrot juice from Mexican restaurants
(2013)
Coliform bacteria (CB), faecal coliforms (FC), Escherichia coli, diarrhoeagenic E.coli pathotypes (DEP) and Salmonella frequencies were determined for fresh carrot juice from restaurants in Pachuca city, Mexico. Two hundred ...
Gestión de residuos en los restaurantes de José Ignacio
(Udelar. CURE, 2020)
Este trabajo de investigación pretende comprender y ofrecer alternativas a la situación de la gestión de residuos de José Ignacio, un pequeño pueblo turístico costero de Uruguay, de dos kilómetros de largo por 800 metros ...