Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 325
Efecto de la macroalga Caulerpa sertularioides en el desarrollo del camarón Penaeus californiensis (Decapoda: Peneidae)
(Universidad de Costa Rica, 1999)
Reproductive and recruitment seasons for Penaeus aztecus in the Tamaulipas-Veracruz area, Gulf of Mexico
(Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, 2020)
Effects of highly-diluted bioactive compounds (HDBC) on growth, survival and physiological condition of Penaeus vannamei shrimp reared in a commercial farm
(Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, 2022)
Chemical composition and abundance of microplastics in the muscle of commercial shrimp Pleoticus muelleri at an impacted coastal environment (Southwestern Atlantic)
(Pergamon-Elsevier Science Ltd, 2020-12-19)
Microplastics (plastics <5 mm) contamination is of worldwide concern and represents a threat to the environment, biota, and humans. Also, they are potential carriers of other contaminants, increasing their adverse effects. ...
Effect of social environment on sexual differentiation in the highly gregarious red cherry shrimp (Neocaridina davidi)
(National Research Council Canada-NRC Research Press, 2019-04-30)
Studies on social control of functional sex in crustaceans are scarce and focused on hermaphroditic species. Hence, the objective of this study was to determine whether adult sex ratio affects juvenile sexual differentiation ...
Una lista actualizada de los camarones de aguas interiores de Cuba
(1999-12)
Cuba exhibe la fauna más rica de camarones de agua dulce y salobre de las Indias Occidentales, con 31 especies (50% de endemismo) incluidas en cinco familias y 13 géneros. Si solo se toman en consideración especies ...
Impacto de las exportaciones del camarón y su aporte al PIB período 2013-2016
(Universidad de Guayaquil. Facultad de Ciencias Económicas, 2019-04-20)
En el Ecuador actualmente las exportaciones de camarón ocupan el primer puesto en ingreso de divisas, por eso en esta investigación sus objetivos fueron, aanalizar el impacto de las exportaciones del camarón y su aporte ...